• Ring på 91 54 53 53 | kontakt@koebermaegler.NU
  • Købermægler

Få en GRATIS Købsvurdering af den bolig, som du overvejer at købe.

Professionelt boligkøbs rådgivning!

Købermægler
Vi hjælper med at finde drømme boligen, ud fra dine krav, drømme og økonomi.

Ofte spare du mange flere penge end det koster at bruge os.
+ Læs mere
Boligøkonomi i øjenhøjde
Står du i en købssituation, befinder du dig muligvis på ukendt grund i en kompleks verden, der serverer den ene fagterm og økonomiske beregning efter den anden.

Du har højst sandsynligt modtaget gode råd fra venner og familie og på egen hånd lavet research om boligkøb på internettet. Måske har du endda været i banken for at høre om dine muligheder vedrørende finansieringen af en fast ejendom? Og måske er du nu blevet godt og grundigt forvirret. Især som førstegangskøber bliver det hurtigt en vanskelig opgave at træffe det rette valg, hvad angår finansieringen af din nye bolig.

Hos Købermægler.dk hjælper vi dig igennem hele processen. Lige fra at finde den rigtig bolig, til prisen forhandlingen, gennemgang af boligen, til at finde den bedste og billigste finansiering af boligen. Vi er 100% på din side igennem hele bolighandlen.
Boligfinansiering du spare penge på - 
Som boligkøber står du over for en af livets helt store økonomiske beslutninger.
Du har derfor brug for professionel køberrådgivning, der giver dig nøjagtigt de økonomiske råd, du har brug for, så du får den bedst mulige finansiering af din bolig.

Første møde er gratis og uforpligtende.
+ Læs mere
Hos BoFinans går vi op i din økonomi. Med køberrådgivning fra os, modtager du en strategi for lån og økonomi, der er tilpasset din situation og dine forventninger til fremtiden i forbindelse med dit boligkøb.

Giv os et kald på telefon -----------, kontakt os via mail på info@mail.--- eller kontaktformularen på denne side og book en tid til 1 times gratis analyse og rådgivning, hvor vi afdækker mulige økonomiske gevinster for dig.
Boligøkonomi i øjenhøjde
Står du i en købssituation, befinder du dig muligvis på ukendt grund i en kompleks verden, der serverer den ene fagterm og økonomiske beregning efter den anden.

Du har højst sandsynligt modtaget gode råd fra venner og familie og på egen hånd lavet research om boligkøb på internettet. Måske har du endda været i banken for at høre om dine muligheder vedrørende finansieringen af en fast ejendom? Og måske er du nu blevet godt og grundigt forvirret. Især som førstegangskøber bliver det hurtigt en vanskelig opgave at træffe det rette valg, hvad angår finansieringen af din nye bolig.

Det er der heldigvis råd for. Vi sørger for at samle trådene med køberrådgivning, der sætter dig, din økonomi og dine behov i centrum. Få brikkerne på plads, og lad os hjælpe dig med at sætte rammerne for din fremtidige økonomi ved et boligkøb.

Optimér din lånesammensætning
Med køberrådgivning fra BoFinans bliver du taget med igennem en fire-trins-proces, som indebærer:
En analyse af din økonomiske situation
Et overblik over din økonomi og dine muligheder
En tilrettelagt strategi til finansieringen af en fast ejendom.
Godkendelse i banken og optagelse af realkreditlån
BoFinans kører processen overfor bank og realkredit fra A-Z og sikrer, at du får en løsning på konkurrencedygtige vilkår, der passer dig. Desuden sikrer vi en korrekt håndtering af dokumenter, og at alle deadlines overholdes.
Når du handler bolig, er det ofte hele din økonomi, du har mulighed for at finansiere – herunder billån, forbrugslån med mere. Med professionel køberrådgivning får du altså styrket overblikket og positionen i en købs- og forhandlingssituation, hvormed du bedst muligt får udnyttet dine finansieringsmuligheder.

Du får med andre ord en plan for en realistisk og rentabel lånesammensætning, der matcher dine ønsker og behov samt sikrer dig som ny boligejer.

Ønsker du at vide mere om vores tilbud om køberrådgivning, og hvordan du får et boligkøb, der giver dig alle fordelene - så lad BoFinans skabe rammerne for din fremtidige boligøkonomi, og få et trygt boligkøb med en kontantbesparende lånesammensætning.
Købsaftale og komplet juridisk sagsbehandling – Købt eller Gratis + Boligadvokat
Når boligkøbets vilkår og detaljer er på plads, sørger vores boligadvokat for skødeskrivning,
udarbejdelse af øvrige dokumenter og det afsluttende papirarbejde samt refusionsopgørelse.

Pris 6.999 kr.
+ Læs mere
Når vores pristilbud og vilkår er godkendt at sælger skal bolighandlen skal gennemføres og berigtiges. Det betyder i praktisk forstand, at der skal laves købsaftale som indeholder alle handlens betingelser med mere. Hos Købermægler.dk får du også en boligadvokat, derfor får du alt under et tag.
I forbindelse med købsaftale, står vores boligadvokat for alt den relevante dokument håndtering.
Boligadvokaten søger for alt lige fra gennemgang af købsaftalen til advokatbesvarelsen, tinglysning, udarbejdelse af skøde, refusion opgørelsen. Kort sagt søger advokaten for at bolighandelen bliver fuldt til dørs.

Prisen for håndtering og udarbejdelse af dokumenter, berigtigelse, afslutning af handlen inkl. skøde og refusionsopgørelse er 6.999 kr.

Du får både en Købermægler og en Boligadvokat.
Prisforhandling - Spar penge, få køberrådgivning.
Alle boliger har en udbudspris – og en salgspris, som ofte ligger betydeligt under.
Købermægleren kender salgspriserne i dit lokalområdet og ved, hvordan man forhandler prisen ned.

10% af prisnedslaget
+ Læs mere
Prisforhandlingen er en af vores spidskompetencer.

Hos Købermægler.dk sørger vi som købermægler for at forhandle pris og vilkår med den ejendomsmægler, som sælger har ansat, så du alene skal fokusere på den positive oplevelse ved køb af bolig.

Her kan der være rigtig mange penge at spare. Ofte kan beløbet være mellem 50.000 kr. 250.000 kr. Mange ejendomsmægler er også tilbøjelig til at give et større afnedslag, når de forhandler med en professionel købermægler. Derfor kan en købermægler ofte forhandle sig frem til et større prisnedsalg, end en privat person kan.

Pris. 10 % af prisnedslag. Dette sikre dig, at vi udelukkende varetager dine interesser i forhandlingen og at vi vil gøre alt hvad der står i vores magt, for at opnå det største prisafslag på bolig.
Ønsker du en anden pakke, sammensætter vi gerne ud fra dine ønsker. Vi kan stå for hele processen eller du kan vælge et eller flere områder, som vi skal stå for.
Kontakt os på --------- for en specifik pris ift. dine ønsker.


*Da vi tilbyder Købt eller Gratis modtager du først en faktura, når handlen er endelig. Dvs når handlen er godkendt og sælger har accepteret vores godkendelsesskrivelse og handlen dermed er en realitet.

Kontakt

Skriv en besked på kontakt@koebermaegler.nu
For et gratis og uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte din fremtidige bolighandel.

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/www.xn--kbermgler-k3a7q.dk/www/wp-content/plugins/contact-form-7/includes/formatting.php on line 54