Få en GRATIS Købsvurdering af den bolig, som du overvejer at købe.

Medarbejdere

Seks skarpe & gode grunde til at DU skal bruge KØBERMÆGLER.DK som rådgiver igennem boligkøbsprocessen:
1. Du får et helt hold af erfarende, professionelle og certificeret forhandlere (Købermægler, Boligadvokat, Ejendomsmægler, Finansiel rådgiver), hvis eneste formål er at sikre dig, det optimale og maksimale prisafslag og dermed den laveste boligpris.
2. Her kan du spare rigtig mange penge. Det kan du af den simple grund, at det prisafslag vi ofte forhandler på plads for dig, betaler for hele vores service og mere tid. På denne måde opnår du selv den største mulige besparelse ved brug af os.
3. Nøgleordene i købsprocessen er sikkerhed & tryghed for DIG igennem hele handlen. Vi kender alle aspekter i en handel, både fra købers og sælgers side og dermed også de mulig risici.
4. Vi har en Boligadvokat på holdet. Derfor får du alt under et tag og du behøver ikke bruge penge på en anden boligadvokat. Vi klarer også håndteringen af tinglysning, skødeskrivning, refusionsopgørelse, sikkerhedsforhøjelse m.m.
5. Vi er både Købermæglere og Boligadvokater. Vi kalder det "Dobbelt op på tryghed"
6. Køberrådgivning, der giver dig nøjagtigt de økonomiske råd, du har brug for, så du får den bedst mulige finansiering af din bolig.

Kontakt

Skriv en besked på kontakt@koebermaegler.nu
For et gratis og uforpligtende møde, hvor vi kan drøfte din fremtidige bolighandel.